Andra la #Nungwi

Andra, colega noastră, vă povestește azi despre experiența pe care a avut-o la #Nungwi 😉

Nungwi 9
“Pentru mine #Nungwi a fost cel mai frumos loc din #Zanzibar!

Am fost acolo de trei ori in timpul șederii mele în Zanzibar, și as fi mers acolo ori de câte ori mi-ar fi permis timpul!
Am ajuns atât cu taxiul, dar am experimentat până acolo și un drum cu dala-dala! Dacă alegeți o excursie în Nungwi, v-aș recomanda să nu vă mai faceți alte planuri pentru ziua respectivă! Are multe locuri frumoase care merită vazute, rezervații naturale cu broaște țestoase de apă, pe care le puteți hrăni, puteți să faceți snorkeling cu ele (senzațiile sunt unice), acvarii în medii naturale, grădini zoologice care găzduiesc animăluțe exotice, unele dintre ele foarte simpatice și cu care puteți interactiona direct!

Pentru prânz am ales o gazda, care pentru mai puțin de 5 $ ne-a pregătit un prânz swahili cu pește, orez și fructe!

Deasemenea puteți lua cina la numeroasele restaurante de pe plajă, vă puteți plimba cu bărcile cu pânze, care organizeaza atât tururi ale plajei din #Nungwi, dar unele dintre ale ajung și în nord, spre #Kendwa, iar daca vă mai țin puterile, vă puteți bucura de petrecerile din cluburile din aceasta zonă!

Mi-am continuat plimbarea pe faleză și am vizitat și o piață de pește, am privit “acrobațiile” copiilor de pe plaja care se aruncau de pe malurile înalte în apă și nu în ultimul rând, nu trebuie ratate apusurile de soare care vă oferă imagini spectaculoase!”

Join our community

Lasă un răspuns